Vill du få hjälp med bygg & renovering?

Om du som jag bor i en villa vet du att bygg och renovering kan vara en skrämmande uppgift. Särskilt för oss som inte tycks ha den naturliga fallenheten för detta. Alla kan inte vara som Ernst Kirchsteiger! Men oroa dig inte, det finns gott om företag som kan hjälpa till med det! Jag använde ett företag nyligen för ett projekt och de gjorde ett fantastiskt jobb. De har mycket erfarenhet inom detta område. De kunde hjälpa mig med allt från utformningen till själva tillbyggnaden som blev på 30 kvadratmeter till själva renoveringen av köket. 

Det hela började med att jag bestämde mig för att det här gamla huset behövde en uppfräschning och en tillbyggnad. Tyvärr kan jag inte renovera själv så jag behövde professionell hjälp inom bygg här i Falköping och då blev jag rekommenderad att vända mig till ett företag som även kan hjälpa till med bygg i Jönköping, och jag är så glad över att min kollega rekommenderade mig att vända mig till dem, för det gjorde ett lysande arbete. De kom först hem och vi gick igenom mina förväntningar. Det andra steget var att få bygglov för jobbet men det gick bra och jag fick tillståndet av kommunen på mindre än en vecka efter det att jag lämnade in ansökan. Sedan var det bara för snickarna att köra igång och det tog en och en halv månad för allt att bli klart, och det blev verkligen riktigt bra resultat. Jag är så nöjd med det här företaget, och jag är säker på att om du letar efter hjälp kommer du att bli lika nöjd med dem. De är mycket professionella och tar sitt arbete på allvar. Det råder ingen tvekan om att de här är de personer man ska vända sig till när det kommer till bygg!