Ett VVS-företag som hjälpte oss med badrumsrenoveringen

Hallå och god middag alla läsare! Efter en lång dag på jobbet är det gott att vara hemma och få ägna mig åt det jag gillar, att skriva i min blogg. I kväll kommer det att handla om badrumsrenoveringen i frugans och min villa. Faktum är att badrummet blev så bra, så om en stund ska jag sjunka ner i badkaret i ett varmt skumbad och bara njuta och återigen beundra resultatet. Jag är så glad över hur bra badrummet har blivit! Det finns ett företag som hjälper till med rör och VVS i Falun som heter Hyttdrängens Rör & Svets AB, som hjälpt till med bland annat rörarbeten och golvvärme här i badrummet, frugan och jag är grymt imponerade! 

  

I februari blev i ägare till det här huset. Ett hus med potential. Det vill säga, det finns stora renoveringsbehov. Men en sak i taget och det viktigaste först. Vilket i vårt fall var badrummet. Hyttdrängens Rör & Svets är ett företag som arbetar med rör och VVS i Falun, och med pannbyten och värmepumpar. Det är mycket man kan fixa med på egen hand i sin bostad. Förutom badrummet då. Regelverken gällande våtrum är i ständig förändring och försäkringbolagens regler likaså. Även ventilationen är A och O för att undvika problem. Jag kontaktade några firmor, tog offerter och referenser, och det företag som bäst motsvarade mina förväntningar var Hyttdrängens Rör & Svets AB. Företaget är auktoriserat, och som kund är man välkommen att ta hjälp av dem oavsett om hjälpbehovet är litet eller stort. De har alla nödvändiga utbildningar och certifikat och flera års erfarenhet inom branschen. Jag kan varmt rekommendera er att anlita denna firma, ni som behöver hjälp av det ena eller det andra slaget inom rör eller VVS här i Falun.